INI GK 570x260

Designkonkuranse

Går du med en liten Hilfiger i magen? En Obey i hånda? Ecko i hodet? Drømmer du om å bli klesdesigner? Hadde du fått et kick av å se dine egne kreasjoner på artister som Snoop Dog, Kurupt eller Jaa9 og Onkel P? Da har du sjansen nå!

Gatekunst arrangerer i samarbeid med klesmerket INI en t-skjorte-designkonkurranse hvor nettopp DITT design kan ende med å pryde en av t-skjortene i neste vårkolleksjonen til INI. Og t-skjorta får eget navn; ditt! Brodert i nakken på t-skjorta. Sweet! Om du vil bruke det fulle navnet ditt, initialene eller et artistnavn er opp til deg. Og hva skal designes? HVA SOM HELST! Så lenge det får plass på et t-skjortebryst, er det helt opp til deg.

Vær så kreativ du er i stand til, og gjør ditt beste for å gå av med seieren! Høres det fristende ut? Da kan du melde deg på HER. Alle bidrag må være inne 24.august 2011, og vinneren kåres under GK4 arrangementet på Universitetsplassen 25. august.

Lykke til!

4 Comments

  1. Funker det å sende en pdf?

    • Det skal gå fint det. Ta å legg ved i webstørrelse :)

      • Sendte mail og fikk svar før jeg så denne kommentaren. Fikk samme beskjed, at det var greit med PDF, men sendte som A5 størrelse. Håper det går bra? :)

        • Hvis det stod at din melding er sendt, etter du har trykket på skjemaet, så skal alt være i orden :)

Add a comment